måndag

Under korkeken....;)

En stund för reflektion sägs ju vara bra! Solen skiner på klarblå himmel,det värmer precis lagom gott från strålarna.Jag sitter på balkongen och blickar ut över min arbetsplats,Strömsvattnet.Det får mig att tänka på hur mycket jag uppskattar min vardag.Det må vara aningen blåsigt idag kanske men det gör mig inget.
Just nu är det bara positiva tankar som ska flöda,på torsdag styr jag kosan mot VM;)

Det var ett toppen läger vi var på i Italien jag och min vapendragare Olaf Tufte. Nästan så bra så vi klagade på att detta måste va för bra för att vara ett roddläger:)
Väl hemkomna därifrån,kom Olaf till Strömstad för ett par gemensamma träningar innan han for ner till det norska laget i Frankrike förra onsdagen.Vi må träna stenhårt på vattnet tillsammans,men det blir allt lite skratt o skämt inemellan;) kan jag få en bättre sparringpartner än en dubbel Olympisk gulmedaljör,Nej knappast.

Den sista veckans träning har gått bra,det är mycket fartträning som står på programmet nu,allt för att vänja kroppen vid vad som jag hoppas komma skall om 1v!!!

Jag blickar åter ut mot det glittrande vattnet och drömmer mig bort en sekund.All fokus nu ligger på just detta,drömmen.Livet är en dröm,fylld av tidiga mornar,träning,mer träning,massa mjölksyra,trötta muskler,arbete, tävlingar och min ständiga längtan efter att få se hur bra jag kan bli.....jag kan inte tänka mig ett annat liv än mitt.Jag har det allt bra jag;)

Medan jag sitter här hemma på balkongen och känner mig lite som Ferdinand under korkeken,befinner sig resten av det svenska laget nu på förberedelse läger i Tjeckien.
Då jag har möjlighet att välja,har jag valt att stanna hemma hos min tränare och träna här i Strömstad.Möjligheten att få koppla bort rodden är för mig guld värd,att kunna ta en fika med en go vän en lördags förmiddag utan att prata rodd hoppas jag ska bidra till en ännu mer taggad,laddad hungrig och lika galen som tjuren Ferdinad-Frida i Bled......

Vi hörs snart igen:)

Bilden ovan är från min lilla löprunda i morse,jag som hatar löpning tyckte nästan att dagens runda va riktigt härlig,i en omgivning som den vågar jag inte säga annat...;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar