måndag

JUL JUL JUL JUL..........

Granen skall in!!! Den tar jag hand om:)Hur svårt kan det vara att beskära och få in en sån liten sak i ett hus???!!!

Jag gillar jul,eller låt mig säga såhär,jag älskar äta mat,godis är alltid gott,att umgås med familj är guld värt och man tackar ju aldrig nej till en liten klapp från tomten:)Att sen göra allt detta vid ett tillfälle,TOPPEN!!!

Julstress,visst är det så att det blir lite hysteri kring julen,folk tokhandlar mat för att laga och förbereda i flera dagar.Springer ut och in i butiker för att hitta klapparna,sen skall det schemaläggas för att alla skall hinna träffas under dagarna 3,PHUUUUUUU!!
Inte riktigt min stil,jag är lyckligt lottad med en mamma och 2 systrar som fixar det mesta.
Jag packade min väska,lastade klappar och löpskor i gamla bettan och körde hem till ett julpyntat skinkdoftande hus med en sprakande brasa,ja jag vet jag har det allt för bra.

Min julstress handlar mer om hur jag skulle lyckas smita ifrån för att träna,det blir till att köpa tidningen 2ggr tror jag;)det kanske låter nördigt att man måste träna på julafton,men tro mig det är både bäst för mig och skönast för familjen om jag får gjort den där löpturen:)Enligt tradition så är det numera alltid en löptur på stranden som gäller,finns hur mycket plats som helst bland sanddynorna!!!!

Nä gott folk nu återstår det bara att säga

GOD JULInga kommentarer:

Skicka en kommentar