onsdag

Världsmästare

VÄRLDSMÄSTARINNA!!!!!
Det har gått 4 dagar sedan jag blev bäst i världen på att ro singelsculler,i dam klassen! Känns som det var igår jag stod där på podiet på Lake Karapiro,Nya Zeeland.
Winner and World Champion,Sweden,Frida Svensson.......en dröm som blev verklighet!!!Det är så det känns,lång och målmedveten satsning gav resultat i den ädlaste valören av dem alla GULD.
Är otroligt glad att jag hade mamma och syster med mig under tävlingen,den minsta systern fick följa loppen via nätet hemma,ni är alltid ett stort stöd.Mina egna små fans.Jag saknar dagligen min pappa,speciellt i sådana här situationer.Han gick bort i cancer för 5 år sedan.Men jag vet att han sitter på ett mjukt moln på första parkett och följer varje drag jag drar.Han var och kommer alltid att vara vid min sida och ge mig styrka,kanske var han med i lördags....
Jag är så glad över resultatet och medaljen från VM,kommer aldrig sluta att le:)
Ber så mycket om ursäkt att jag inte uppdaterat min blogg tidigare, men det kom lite saker så som en väldig massa samtal i vägen:)
Ska försöka skriva lite mer nu och uppdatera vad som hänt de senaste dagarna.
Tror jag kan fira hur länge som helst men vardagen hinner nog ikapp mig också snart,och då är det dags att sticka huvudet i sanden och blicka fram mot 2011.Men innan dess ska jag njuta och fira att Sverige har fått GULD i rodd VM och jag är
VÄRLDSMÄSTARE.

Ha det gott


1 kommentar:

 1. Ett ENORMT stort grattis!!!
  DU ÄR HELT FANTASTISK!!!

  Petter och jag är på träningsläger i Wien och har inte kunnat se loppet ännu, men vi har hört (bla fån österrikare) att det var otroligt att sepå. Ser fram emot att komma hem och titta på det!

  Varma hälsningar
  Anna Malvina

  SvaraRadera