onsdag

Portugal
Strålande sol och en gnistrande pool……

Första varmortslägret är i full gång.

Portugal har hittills bjudit på kalla mornar frostbelädda båtar ett platt vatten där dimman sakta drar bort i horisonten.

Jag är här med det Norska OS laget.De skulle kunna ses som konkurrenter men ikke,här tränar vi sida vid sida i både båt,gym och på cykel.Att dem består av 6 killar är inget problem.De har med sig både fysio och tränar som jag får låna vid behov.

Självklart har jag med min egen coach också,men det är alltid nyttigt att få någon annans åsikter ibland.

Mitt bland olivlundar och apelsinträds beklädda kullar gömmer sig en 9km lång sjö. I ett nybyggt modernt hotell har vi flyttat in för ett par veckors läger.När vädret är sådär bitande kallt på morgonen,med ett vatten stilla som en spegel,solen lyser stark öst och värmer våra frusna händer.Ja då vet jag inte kontors landskap i världen som slår mitt kontor.Trots att svetten sprutar och mjölksyran bränner är nog mitt arbete det bästa.

Poolen den fick stå orörd denna gång även för en skandinav som mig var den allt för kall för att ens doppa benen i.

Men rott,styrketränat och rott ännu mer det har jag gjort.För att vara första lägret för säsongen så åker jag hem med ett leende på läpparna trötta muskler,men en bag full av inspiration och förväntningar på säsongen.

Det är ännu långt kvar men……

1 kommentar:

  1. Ja, nu är det ju inte så långt kvar. Stå på du bara och hälsa alla glada idrottsmän och kvinnor från mig.

    SvaraRadera