torsdag

Livet är en enda stor fest......

Nä bilden har kanske inte så mycket att göra med det jag kommer skriva eller.....! Och ja min syster kommer troligen säga:Nämen Frida hur kunde du använda den:)

Det har hänt en massa saker sedan sist.
Just nu sitter jag på ett hotellrum i Stockholm,imorgon är det nämligen dags för Olympic Camp här uppe i stora staden. Alla idrottare träffas inför OS i London,vi ska nu svetsa samman laget och bygga upp en vinnande laganda.
Det är inspirerande bara att se alla idrottare å tränar här i korridorerna,det påminner mig om hur häftigt detta är,om hur ofantligt kul vi idrottare,familj vänner och hela svenska folket kommer ha nästa år när vi åker till London för att slåss om de ädlaste medaljerna:)

Men även om man är på resande fot så skall det ju tränas.Är det någonstans man ser en stor variation av folk så är det på hotell!! Onsdag innebär för mig backlöp,inte en favorit,men men det ska göras.Jag traskar upp till hotellets gym ställer mig på löpbandet och börjar springa(lunka). Jag får efter ett tag sällskap,då kommer det en dam och herre,trevligt tycker jag.Kvinnan är otroligt uppklädd i senaste outfiten å sminkningen är top of the line,självklart fanns det en liten märkesväska på armen,mannen likadan fast på ja ett mer manligt sätt.Lyxhustrun och lyxmannen går i sin makliga takt där på varsin sida av mig damen pratandes i sin iPhonen med nån väninna och jag kan bara gissa vad mannen hade sin till,kolla väl börs noteringarna eller nåt.....I mitten springer jag,svettandes och stönandes,svetten stänker åt alla håll,men jag kan inte låta bli att le lite för mig själv där mitt i all mjölksyra.Det är ändå lite häftigt att vi står här alla tre på våra löpband med helt olika liv,jag skruvar upp volymen sätter på fläkten och öka lutningen å börjar min nästa intervall!! Tänk om jag ändå hade vart lyxfru.........!!!!!!

Låt mig återkomma till bilden.
Den får symbolisera denna veckan såhär långt. Även om jag är självständig,tränar och tävlar själv så är jag ibland beroende av mina vänner.
Jag vill tacka dig Beppen för att du är så otroligt intresserad och engagerad i min satsning,du har gjort dessa sista 8 månader fram mot OS till en fest för mig;)
Man snackar om att idrottare har agenter,det behöver inte jag när jag har människor som Beppen i min omgivning:)

Mina vänner,alla ni som är mig nära,har stor vikt i min vardag,glöm aldrig det.Oavsett om vi ses 5min på lunchen,går upp i ottan för att träna m mig,eller du kör mig till flyget så du själv blir sen till ditt jobb,förlåt;) det är tillsammans som vi jagar medalj i LONDON:)

1 kommentar:

  1. Jag skulle vilja sett trion på löpbandet. Haha! Själv blir jag yr i huvudet av löpband. Fixar inte det alls.
    Kram Inger

    SvaraRadera