måndag

JUL JUL JUL JUL..........

Granen skall in!!! Den tar jag hand om:)Hur svårt kan det vara att beskära och få in en sån liten sak i ett hus???!!!

Jag gillar jul,eller låt mig säga såhär,jag älskar äta mat,godis är alltid gott,att umgås med familj är guld värt och man tackar ju aldrig nej till en liten klapp från tomten:)Att sen göra allt detta vid ett tillfälle,TOPPEN!!!

Julstress,visst är det så att det blir lite hysteri kring julen,folk tokhandlar mat för att laga och förbereda i flera dagar.Springer ut och in i butiker för att hitta klapparna,sen skall det schemaläggas för att alla skall hinna träffas under dagarna 3,PHUUUUUUU!!
Inte riktigt min stil,jag är lyckligt lottad med en mamma och 2 systrar som fixar det mesta.
Jag packade min väska,lastade klappar och löpskor i gamla bettan och körde hem till ett julpyntat skinkdoftande hus med en sprakande brasa,ja jag vet jag har det allt för bra.

Min julstress handlar mer om hur jag skulle lyckas smita ifrån för att träna,det blir till att köpa tidningen 2ggr tror jag;)det kanske låter nördigt att man måste träna på julafton,men tro mig det är både bäst för mig och skönast för familjen om jag får gjort den där löpturen:)Enligt tradition så är det numera alltid en löptur på stranden som gäller,finns hur mycket plats som helst bland sanddynorna!!!!

Nä gott folk nu återstår det bara att säga

GOD JUL



Semester,sol och bad........

Nej inte direkt,3v höghöjds läger i Sydafrika skall det vara,ett rejält träningsläger med andra ord.
Tillsammans med de Norska OS guttarna styrde vi kosan söderut.Ett kallt och gråmulet Oslo lämna vi bakom oss för att under 21 tuffa dagar bara äta sova och ja förstås träna massor.

Den afrikanska solen sken tyvärr med sin frånvaro den mestadelen av vår vistelse.Vinden den var flitig med att blåsa på vår sjö och som om inte det va nog så haglade det nåt så kopiöst att marken blev vit.Men va gör väl det,ro kan man göra i alla väder det är en sak som är säker!!!!

Att va ensam tjej bland 4 kilar var bara det en utmaning,men en otroligt kul sådan,aldrig har jag väl skrattat så mycket under våra måltider:)både det ena och det andra samtalsämnet luftades......

Vi var riktigt lyckligt lottade under våra 3v,vi fick nämligen 1 ledig eftermiddag per vecka.Är man då på läger med endast killar vad hittar man väl på då?Jo vi åker och shoppar;)Ja det är sant,denna gång var det gossarna som stod för shoppingen och Frida satt på cafe och drack latte och åt god fik.Ja som bilden ovan visar så hann allt killarna med en liten fika innan det drog i shopping tarmen.

Vi hade ett kul och inspirerande läger,trötta var vi alla när vi åter satte oss på flyget för att dra hem till norden å träffa familj och fira jul.Att få vara med det Norska laget på läger och ha sällskap av likasinnade är guld värt för en ensam idrottare som mig,att de sen är strået ganar än mig själv på de flesta plan gör bara vistlsen till en enda lång komedi:)